Aanbod

Mozaïk levert ambulante, specialistische GGZ-behandeling in de tweede lijn en ambulante forensische zorg. Hiervoor is een geldige verwijzing noodzakelijk. Het verplichte eigen risico van de zorgverzekering is van toepassing.

Ook verricht Mozaïk zorgtaken in opdracht van gemeenten, andere zorginstellingen of maatschappelijke organisaties. Sinds 2015 is Mozaïk onderdeel van Pameijer. Bekijk het complete overzicht van ons productenaanbod.

De voornaamste inclusiecriteria van Mozaïk zijn:

  • (ernstige) psychiatrische stoornissen
  • (zware) maatschappelijke problematiek
  • legaal verblijf van de patiënt in Nederland

Heeft de patiënt geen ziektekostenverzekering, dan spant Mozaïk zich in om de patiënt daaraan te helpen. Zie ook de zorgpaden van Mozaïk.

Hieronder vind je het overzicht van onze wachttijden.

Laatste actualisatie: 1 juni 2024

Rotterdam
Aanmeldingswachttijd: 31 weken
Behandelingswachttijd: 0 weken

Bergen op Zoom
​Aanmeldingswachttijd: 15 weken
Behandelingswachttijd: 2 weken

​​Wij maken hierbij geen onderscheid ten aanzien van waar u verzekerd bent of waar u voor behandeld wordt!

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).​